maandag 22 augustus 2016

De vakantie..... Voorbij

De weken van luieren, in het zwembad liggen en stokbrood eten hier 888km vandaan worden weer verruild voor weken van werken, poetsen, wassen en ontwikkelen. En gelukkig blijft het spelen en plezier maken;)
De vakantie in Frankrijk was heerlijk, we hebben veel gezien, ontdekt en geproeft van Frankrijk. We genoten van het eten, de omgeving, de camping en het weer, maar nu is het toch echt tijd om de boel op te ruimen en weer met frisse moed aan de slag te gaan. En dat is precies wat ik vandaag doe. 
Vanochtend ging om 6.15 uur mijn wekker. 
Ik maakte ontbijt, voerde de kipjes die al ongeduldig rondpikten, en ook het konijn kreeg zijn voer. Samen hebben we de boterham opgegeten en al snel ging ik aan de slag met de broodtrommel.
Voor het eerst in de tijd dat dat zoonlief naar de basisschool gaat krijgt hij nu continurooster en blijft hij dus tussen de middag op school. Ik vind het wel ongezellig, maar om 14.15uur is hij weer vrij. Hij zit nu alweer in groep7. Dus de rvs-trommel die ik had gekocht werd vanochtend gevuld met een wrap met boterhamworst en sla. Ook gingen er worteltjes en plakjes komkommer in en een plak ontbijtkoek. In het pauzebakje van 10uur verdween een flink stuk meloen. Zo dat wordt smullen voor hem straks, en best gezond vond ik. In de beker ging lekker koud water. Om de fles zit een hoes, zodat het niet warm wordt. Hopelijk werkt dat. En voor nu ga ik weer verder met de was. Vakantie is leuk, maar de was die dan ontstaat is minder fijn. Maar goed, dat mag de pret niet drukken, het is natuurlijk gewoon een kwestie van beginnen ;) 
Fijne dag!