zaterdag 4 april 2015

Paprika's voor weinig

 
Vanmiddag zijn we tegen het einde van de middag nog even naar de markt gegaan. Het liep al tegen het einde van de markt, maar door het mooie weer waren ze nog niet aan het opruimen.
We deden een rustig en heel klein rondje en om even uit te puffen, omdat het nog niet vanzelf gaat met de buikpijn, dronken nog even een kopje koffie bij de Italiaan van het dorp.
Langzaam aan werd het rustiger en heb ik nog wat groente en fruit gekocht voor het weekend en volgende week. Onze zoon neemt altijd fruit mee naar school en ik vind het ook belangrijk dat hij elke dag, ook in het weekend, ruim zijn behoefte aan fruit binnenkrijgt.
En helemaal aan het einde van ons kleine rondje, was nog een groenteman. We mochten na wat onderhandelen de 3 zakken paprika´s meenemen voor de prijs van 2. Dat zijn veel paprika´s, heel veel. Dat gaat denk ik maar in stukjes en in zakjes in de vriezer, komt wel een keer op, en zo kost het toch wat minder zo aan het einde van de markt. Ook nam ik nog wat bananen mee, ze waren nog groen maar mochten ook voor een euro mee. En 2 bakken aardbeien voor 1 euro. Prima, inladen maar. Verder nog wat appels, sinaasappels en mandarijnen en wij kunnen weer even vooruit en met pasen lekker een fruitsalade maken of als toetje met een beetje kwark of yoghurt, ook lekker.